سوال 1 :وضعیت زلزله در کشور ما چگونه است؟
پاسخ :کشور ما که در یکی از مناطق زلزله خیز دنیا قرار دارد، طی قرن اخیر، بالغ بر 30هزار زلزله را تجربه کرده که قربانیان زلزله های مهم این دوره، حدود 160هزار نفر گزارش شده است
سوال 2 :چرا LSF ؟
پاسخ :در بلایای طبیعی مثل زلزله زندگی ما را بارهای مرده تهدید می کنند. بارهای مرده شامل مصالح سنگین در دیوار ها، کف و سقف ساختمان های سنتی متمرکز هستند و همچنین شامل وسایل زندگی ما نیز هستند. ما نمی توانیم از وسایلی که در زندگی مان استفاده می کنیم بگذریم بنابراین باید ساختمان را سبک بسازیم. در این نقطه است که سیستم سازه سبک فولادی در اولویت اول قرار می گیرد.
سوال 3 :LSF به چه معنی است؟
پاسخ :حروف اختصاری LSF از کلمات Light Steel Frame فریم به معنای قاب های سبک فولادی سرد نورد شده است.
سوال 4 :ساختمان با ال اس اف چگونه ساختمانی است؟
پاسخ :ساختمان هایی که به روش LSF ساخته می شوند در واقع از مجموعه ای از دیوارها ، سقف و کف تشکیل می شوند که شاکله اصلی آنها پروفیل های فولادی سرد نورد شده است .
سوال 5 :روش و مراحل ساخت ساختمان با سازه ال اس اف چگونه است؟
پاسخ :روش تولید این قطعات و احداث چنین ساختمانهایی به این صورت است که ورقه های فولادی ابتدا در کارخانه و توسط دستگاه به ابعاد ، اندازه ها و اشکال معین شکل دهی شده و به هم متصل می شوند. پنل هایی که به این شکل تولید می شوند به محل احداث ساختمان منتقل شده و بر اساس نقشه های از قبل طراحی شده و بر روی فونداسیون متناسب با این نوع از سازه بر یکدیگر سوار می شوند. اسکلت شکل گرفته توسط ورقه های OSB ، گچ برگ ، سمنت برد و یا سایر مصالح پوششی نظیر سنگ برای نمای بیرونی و یا سرامیک برای کف سازی ، پوشانده شده و سایر مراحل احداث و تکمیل بنا طی می شود.
سوال 6 :با ال اس اف چه ساختمان هایی می شود ساخت؟
پاسخ :سیستم سازه های فولادی سبک (LSF) یک سیستم سازه ای پیشرفته است که در انواع ساخت و سازها مانند ویلاها، خانه های ویلایی تک خانوار و چندخانوار ، ساختمانهای مسکونی، اداری و صنعتی یک، دو و سه طبقه، هتل ها و هتل آپارتمان ها، ساختمان های مدارس و دانشگاهی، رستورانها و .... دارای کاربرد می باشد. سیستم سازه های فولادی سبک(LSF) یکی از مناسبترین سیستم های ساختمانی است که امروزه در جهان مورداستفاده قرار می گیرد.
سوال 7 :اصلی ترین عامل در سازه های فولادی سبک LSF چیست؟
پاسخ :اصلی ترین عامل در سازه ای فولادی سبک، مقاطع فولادی جدار نازک می باشد. مقاطع فولادی جدار نازک، مقاطع فلزی سرد نورد شده ای می باشند که با استفاده از ورقهای فولادی نازک و با استفاده از روشRoll Forming شکل دهی می شوند. داشتن ضخامت یکنواخت در عرض مقاطع و استفاده از روش Roll Forming برای ساخت آنهاست که باعث می گردد، تولید در حجم بسیار بالا و با کیفیت مناسب و یکنواخت انجام گیرد. مقاطع فولادی جدار نازک ، سبک بوده و به راحتی قابل حمل می باشد.بخش های مختلف ساختمان را به راحتی می توان با این مقاطع مونتاژ نمود. این عوامل باعث می گردد که عملیات ساخت با این سیستم بسیار سریع باشد.
سوال 8 :جایگاه LSF در ساخت و ساز صنعتی چیست؟
پاسخ :عمده ترین دلیلی که ساختمانهای LSF به شدت با استقبال جهانی مواجه شده است ، استحکام این نوع از ساختمان و مقاومتی است که در برابر زلزله از خود نشان می دهد. این ساختمان ها به دلیل یکپارچگی اجزای تشکیل دهنده و سبکی وزن ، مناسبترین رفتار را در برابر نیروهای وارده ناشی از زلزله از خود نشان می دهند.
سوال 9 :مزایای LSF چیست؟
پاسخ :-امکان بکار گیری محصولات دارای استاندارد در مرحله تأمین مصالح با حداقل پرت و امکان بهینه سازی اجزای مختلف ساختمان برای صرفه جویی در مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف. -مقاومت بالا در برابر زلزله به لحاظ شکل پذیری خوب و سبکی فوق العاده در کنار استحکام بالا. -کاهش نیاز به نیروهای ماهر حرفه ای و امکان جذب خیل عظیم بیکاران تحصیل کرده و بومی در بخش نصب این نوع ساختمان ها که با هزینه کمتر کیفیت بیشتر را برای ساختمان به ارمغان می آورند. -کاهش رکود سرمایه در طول دوره ساخت، در کنار افزایش کیفیت و کمیت ساخت و ساز. -کاهش مصرف انرژی در کلیه مراحل تولید مصالح ساختمانی،حمل مصالح ، بهره برداری و جمع آوری ساختمان. -نیازکم این روش به صنعت سیمان که یک صنعت آلاینده بوده و این نوع ساختمان را دوستدار محیط زیست معرفی می کند. - کاهش مصرف فولاد در ساختمان که به تدریج حکم فلزی با ارزش را پیدا خواهد کرده و دفن بدون ملاحظه آن در ساختمان های موجود هیچگونه توجیهی ندارد.
سوال 10 :تفاوت مصرف فولاد و بتن در یک پلان مشابه چیست؟
پاسخ :مقایسه مصرف فولاد در یک پلان مشابه ( 2 واحد در 3 طبقه جمعا 6 واحد ) برای ساخت یک ساختمان 3- 5طبقه با 100 مترمربع زیر بنا واریانت های زیر بررسی شد: واریانت اول: اسکلت بتنی با سیستم قاب خمشی ساده و سقف مشابه تیرچه بلوک : مصرف کل سیمان: 5/20 تن - مصرف کل فولاد: 4 تن; واریانت دوم: اسکلت فلزی با سیستم مفصلی و سقف کامپوزیت: مصرف کل سیمان: 5/11 تن - مصرف کل فولاد: 8/5 تن; واریانت سوم: احداث سازه فلزی یکپارچه سبک (LSF) : مصرف کل سیمان: 2/5 تن - مصرف کل فولاد: 8/2 تن;
سوال 11 :دلایل اقبال روز افزون سیستم سازه های L.S.F چیست؟
پاسخ :دوستدار محیط زیست به دلیل نیاز کم این روش به صنعت سیمان و قابلیت استفاده مجدد کاهش نیاز به نیروهای ماهر حرفه ای در تولید این سازه ها یه کمک سیستم های CAD/CAM کیفیت بیشتر با هزینه کمتر و سهولت اجرا این نوع ساختمان ها در مکان های با دسترسی دشوار زمان کوتاه اجرا که خواب سرمایه در طول دوره ساخت را کاهش می دهد امکان تولید انبوه با رعایت استانداردهای فنی کاهش مصرف فولاد که حکم فلزی با ارزشی را در آینده پیدا خواهد کرد که دفن بدون ملاحظه آن در ساختمان های سنتی هیچگونه توجیهی ندارد
سوال 12 :دلایل کاهش مصرف فولاد با مقاطع سرد نورد شده چیست؟
پاسخ :-مشخصات مکا نیکی برتر در مقایسه با پروفیل های گرم نورد; -حداقل پرت مصالح به کار گرفته شده درحین ساخت به دلیل طراحی بهینه صنعتی; -نوع فولاد مصرفی در سازه های L.S.F ; -مقاومت بالا در برابر زلزله به لحاظ شکل پذیری خوب و سبکی فوق العاده در کنار استحکام بالا; -طراحی و ساخت به کمک سیستم های CAD / CAM و افزایش قابلیت های مکانیکی مقاطع بار بر ; -جایگزینی المان های سازه ای ضعیف زیاد به جای المان های قوی کم; -امکان بالفعل ساخت و ساز خشک در سیستم های L.S.F
سوال 13 :دلایل و الزامات استفاده از سازه های سبک LSF چیست؟
پاسخ :-نیاز سالانه مسکن حدود 1,5 میلیون واحد مسکونی می باشد.; -توان تولید سالانه محدود به 600-400 هزار دستگاه میباشد; -کمبود سیمان، فولاد، نیروی انسانی ماهر; -خطر وقوع زلزله های مرگبار در فلات ایران; -گران شدن شدید مصالح سنتی و دستمزد ; -طولانی بودن زمان ساخت و خواب سرمایه; -کیفیت پایین ساختمانهای سنتی ; -گران شدن حامل های انرژی.
سوال 15 :مقاومت ساختمان های LSF در برابر زلزله چگونه است؟
پاسخ :فلسفه مهندسی در این نوع از ساختمان این است که المانهای ضعیف ولی متعدد را جایگزین المانهای قوی ولی کم تعداد کرده اند به همین دلیل در زمان وقوع زلزله حتی اگر بخشی از ساختمان دچار آسیب بشود سایر قسمتها نقص آن را جبران می کنند . ساختمانهای LSF بسیار سبک اند ، برای مقایسه ، وزن ساختمان های LSF یک ششم ساختمانهای بتنی و یک پنجم تا یک چهارم ساختمانهای فلزی است و از آنجایی که یک ساختمان هرچقدر سبکتر باشد نیروی کمتری را نیز جذب می کند بنابراین در زمان وقوع زلزله کمترین آسیب را می بیند. اکنون به کمک تکنولوژی کدکم این امکان فراهم آمده است که ساختمانهای LSF را در شرایط حدی و به صورت شکل پذیر و به همان شکلی که طراحی کرده ایم بسازیم. همچنین به کمک تولید مکانیزه مبتنی بر طراحی مهندسی ، نقش نیروی انسانی و خطاهای احتمالی در اندازه گیری و نصب به حداقل می رسد. به این ترتیب ساختمانی بنا می شود که عملکرد بهتری دارد.
سوال 16 :سرعت ساخت در ساختمان های LSF چگونه است؟
پاسخ :دلیل دیگری که ساختمانهای LSF با استقبال مواجه شده است بالا بودن سرعت ساخت این نوع از ساختمان است. روش کدکم باعث شده سرعت ساخت المانهای سازه ای در این نوع از سازه افزایش یابد، از سوی دیگر سبکی این نوع از ساختمان باعث می شود با صرف مواد و انرژی و نیروی انسانی بسیار کمتر و در زمانی بسیار کوتاه ترامکان جابه جایی ، مونتاژ و نصب فراهم آید.
سوال 17 :صرفه جویی در مواد و انرژی در ساختمان های LSF چگونه است؟
پاسخ :صرفه جویی در مصرف مواد و انرژی دیگر مزیت ساختمان سازی به روش LSF است. حجم کم و سبک بودن باعث می شود میزان و حجم کمتری از مواد و متریال برای ساخت مورد نیاز باشد و این به معنای صرف انرژی کمتر برای تولید مواد است. سبکی موجب می شود انرژی مورد نیاز برای حمل ونقل به نحو قابل توجهی کاهش پیدا کند. در زمان ساخت و اجرای ساختمان نیز انرژی کمتری برای جابه جایی و نصب قطعات و مصالح مورد نیاز است. همچنین پس از ساخت و در زمان بهره برداری ، به دلیل قابلیتهای مناسب این سیستم برای تطبیق با مصالح ، قطعات و روش های عایق بندی ساختمان ، امکان به حداقل رساندن تبادل حرارت میان محیط داخل و بیرونی ساختمان و در نتیجه سیوینگ انرژی فراهم می شود.
سوال 18 :چرا ساختمان LSF دوستار محیط زیست است؟
پاسخ :این ساختمانها در زمان ساخت ، حداقل پرت مصالح و انرژی را دارند و در زمان بهره برداری نیز کمترین انرژی را هدر می دهند. علاوه بر این بسیاری از مواد و مصالحی که در این نوع از ساختمان به کار می رود، در پایان عمر ساختمان قابل بازگشت به طبیعت و یا قابل بازیافت است . ساختمان های LSF در دنیا به عنوان ساختمان های دوستار محیط زیست معروفند.
سوال 19 :چرا LSF ساختمان دنیای آینده است؟
پاسخ :LSF بی تردید روز به روز جایگاه مناسبتری را در بازار ساخت و ساز کسب خواهد کرد چرا که این نوع از ساختمان در مقایسه با سایر روشهای استاندارد ، از قیمت تمام شده بسیار مناسبتری برخوردار است. در مجموع با توجه به شرایط نوین شکل گرفته در جهان و با لحاظ کلیه ملاحظات زیست محیطی ، توجیهات اقتصادی ، شرایط گوناگون و متنوع اقلیمی ، مسأله انرژِی ، نیروی انسانی مورد نیاز برای اجرای پروژه های ساختمانی و بالاخره موضوع بهره برداری از ساختمان ، روش LSF به عنوان یکی از مناسب ترین روشهای ساختمان سازی در شرایط فعلی جهان شناخته می شود . این فاکتورها رقابت پذیری این سیستم ساختمانی را با سایر سیستم های ساختمانی به وضوح نشان می دهد به نحوی که میزان استقبال از این روش ، با رشدی نزدیک به صد در صد ، در صدر روش های گوناگون ساخت و ساز در جهان قرار دارد.
سوال 20 :کنترل کیفیت تولید در هوشمندسازه چگونه انجام می شود؟
پاسخ :برای اطمینان از کیفیت مواد نیز با کنترل کیفی مستمر در آزمایشگاه های معتبر ، کیفیت آنها تحت نظارت و کنترل قرار می گیرد. در کارخانه پس از اتمام تولید توسط دستگاه ، برای حصول اطمینان بیشتر با استفاده از ابزارهای دقیق نیز ، ابعاد ، اندازه ها و کیفیت محصول نهایی مورد بازبینی و نظارت قرار گرفته و از رعایت استانداردها ، اطمینان حاصل می شود.
سوال 21 :در پروژه های با فواصل دور قطعات چگونه مونتاژ می شوند؟
پاسخ :پس از مونتاژ و ساخت پنل ها ، عملیات بارگیری آنها به انجام می رسد. در صورتی که محل احداث بنا فاصله بیشتری با محل کارخانه داشته باشد برای صرفه جویی در زمان و انرژی ، قطعات را به صورت دمونتاژ به محل کارگاه منتقل کرده و عملیات مونتاژ در محل کارگاه انجام می شود. مونتاژ قطعات نیز در هر محلی که صورت بگیرد ، عملیاتی قابل کنترل و نظارت است به نحوی که با استفاده از نقشه های می توان از مونتاژ صحیح قطعات اطمینان حاصل کرد.
سوال 22 :نصب در کارگاه و احداث ساختمان در سازه های ال اس اف چگونه انجام می شود؟
پاسخ :پنلهای بابر، اسکلت اصلی ساختمان را تشکیل می دهند. با ساخت و تکمیل پنلها ، مرحله نصب آغاز می شود. به دلیل سبک بودن ساختمانهای LSF ، اجرای فونداسیون ، با صرف مواد کمتر و در زمانی کوتاه تر قابل انجام است. پیش از قرار گرفتن پنلها بر روی زمین به منظور عایق کاری و افزایش عمر بنا ، از فوم های مخصوص به عنوان حایل میان پنل و فونداسیون استفاده می شود. پنلها بر اساس نقشه و تحت نظارت ، هر یک در جای خود قرار گرفته و عملیات نصب انجام می شود . قطعات با استفاده از پیچ های سرمته ای به یکدیگر متصل شده و با بولت به زمین میخکوب می شوند. بخشی از عملیات نصب در ارتفاع ، با استفاده از جرثقیل انجام می شود. با شکل گیری اسکلت ساختمان ، سایر مراحل ساخت و تکمیل بنا ، انجام می پذیرد و سفتکاری سازه ای کامل می شود .
سوال 24 :نماکاری ساختمان ال اس اف چگونه انجام می شود؟
پاسخ :همچنین نماکاری ساختمان با استفاده از انواع مصالح ماسونری نظیر سنگ آجر و درایوال نظیر فایبر سمنت و نماهای سفالی و کامپوزیتی انجام می شود. تخته های سیمانی مورد استفاده متشکل از سیمان و الیاف سلولزی است که آزبست و آسیبهای زیست محیطی ندارند.
سوال 26 :دیوارهای داخلی در ساختمان ال اس اف چگونه اند؟
پاسخ :نصب پنلهای گچ برگ نیز با سرعت قابل انجام است و نکته مهم اینکه به دلیل تولید کارخانه ای این نوع از مصالح ، دیوارها به طور یکنواخت اجرا شده و ناصافی آنها به حداقل می رسد به نحوی که پس از اجرا دیواری کاملا پرداخت شده خواهیم داشت. به دلیل یکدست بودن سطوح دیوارها ، اجرای بتونه و رنگکاری فضای داخلی ساختمان با سرعت و سهولت قابل انجام است.
سوال 27 :مزیت ساختمان های ال اس اف در ساخت چیست؟
پاسخ :به این ترتیب ساختمانهای LSF با بهره گیری از پیش مهندسی و طراحی های پیش از تولید، تولید کارخانه ای قطعات و مصالح ، و استفاده از تکنیکها و تجهیزات نصب سریع و آسان ، به سرعت و با دقت فراوان قابل احداث اند.
سوال 28 :تولید صنعتی ساختمان چه توجیهی دارد؟
پاسخ :امروزه به دلیل افزایش جمعیت و تقاضای روزافزون نیاز به مسکن در کشور و به ویژه در نسل جوان؛ گسترش شهرنشینی؛ لزوم برقراری تعادل بین عرضه و تقاضای مسکن؛ کیفیت پایین شیوههای سنتی ساخت وساز؛ کاهش منابع انرژی و نیاز به صرفه جویی در مصرف و کاهش اتلاف انرژی ساختمان در راستای اصلاح الگوی مصرف؛ بالا بودن قیمت تمام شده مسکن و عدم امکان خرید توسط اقشار ضعیف و متوسط؛ افزایش سرعت احداث مسکن در بازه زمانی کوتاه در جهت تحقق برنامههای میان مدت و بلند مدت دولت؛ افزایش بهرهوری و جایگزین کردن نیروی کار تحصیل کرده؛ استفاده بهینه از منابع و مصالح؛ و زلزله خیزی کشورمان و به تبع آن، ناکارآیی سیستمهای سنتی و متداول در تولید انبوه مسکن، نگرش به سمت سیستمهای صنعتی تولید ساختمان ضروری به نظر میرسد
سوال 1 :سازه های مدولار چه هستند؟
پاسخ :نسل جدیدی از سازه پیش ساخته : ساختمان های مدولار، در نتیجه فعالیت های تحقیقاتی، پیشرفت و توسعه ساخت و ساز در سال های اخیر بر اساس زیبایی شناسی، راحتی، مدرنیته و نهایت ایمنی برای ساکنان طراحی شده است.
سوال 2 :نسل جدیدی از سازه پیش ساخته چه ساختاری دارند؟
پاسخ :این نسل از ساختمان ها، که توسط هوشمند سازه تولید می گردند، نوعی سیستم ساختاری است که شامل اجزای فولادی سبک وزن می باشند. در این سازه ها از عایق گرما و صدا در دیوارها و سقف و کف استفاده شده است. از ساختمان های مدولار می توان در ساخت خانه، ویلا، هتل، مراکز بهداشتی و درمانی، سرویس های بهداشتی و... در آب و هوا و شرایط جغرافیایی مختلف استفاده نمود.
سوال 4 :واحد های مدولار چه هستند؟
پاسخ :هر واحد دارای دستگاه های تهویه مطبوع و رادیاتور الکتریکی می باشد. اندازه و توان آنها را می توان با گرمایش و سرمایش مورد نیاز در ساختمان تعیین نمود. دستگاه های سرمایشی و گرمایشی را می توان با در نظر گرفتن زیبایی شناسی فضای داخلی ساختمان در داخل واحد ها جاگذاری نمود.
سوال 5 :طراحی واحدهای مدولار چگونه است؟
پاسخ :از آنجایی که ابعاد پنجره ها برای دریافت حداکثر نور و گردش هوا در فضای داخلی واحدها طراحی شده اند باعث می شوند که داخل سازه در طول روز نور مناسب داشته و گردش هوا نیز به راحتی انجام گردد.
سوال 6 :تاسیسات واحدهای مدولار چگونه است؟
پاسخ :هر واحد دارای لوله کشی و خطوط برق جداگانه می باشد. علاوه بر این با دسترسی به محور جداگانه، هر نوع مشکل غیر منتظره نصب و راه اندازی را می توان به راحتی حذف یا تعمیر نمود.
سوال 7 :چند درصد از مراحل ساخت واحدهای مدولار در کارخانه صورت می گیرد؟
پاسخ :98% از مرحله تولید، که تقریبا شامل تمام مراحل است در کارخانه انجام میگیرد و تنها مراحلی نظیر نصب و کف سازی برای یکپارچه شدن واحدها در محل انجام میگیرد. با توجه به دستگاه ها و فن آوری بکار گرفته شده در کارخانه، کنترل کیفیت و سرعت تولید را می توان به راحتی و در شرایطی که خطاها به حداقل برسد مدیریت کرد.
سوال 8 :نحوه اتصال واحدهای مدولار چگونه است؟
پاسخ :بخش های اتصال واحدها در سازه مدولار، در هشت نقطه مختلف بر روی هرمدول واقع شده است و فقط از پیچ و مهره برای اتصال واحدها به یکدیگر استفاده می شود.
سوال 9 :واحدهای مدولار تا چه حد قابل گسترش است؟
پاسخ :در صورت تقاضای مشتری برای افزودن یک واحد جدید می توان سازه قبلی را با افزودن واحد در هر دو جهت عمودی و افقی گسترش داد. در ساختمانهای مدولار هیچ محدودیتی در اضافه کردن واحد به صورت افقی ندارند ولی در راستای عمودی فقط تا سه طبقه می توانند رشد کنند.
سوال 10 :هوشمندسازه مدولار می سازد؟
پاسخ :هوشمند سازه به وسیله خانه های مدولار یک طراحی زیبا، زندگی راحت، مدرن و مطمئن به مشتری پیشنهاد می دهد.
سوال 11 :عایق کاری خانه های مدولار چگونه است؟
پاسخ :خانه های مدولار متشکل از دیوارهای حمال می باشد که با سازه های فلزی ساخته شده است، این سازه با عایق کاری که در این دیوارها انجام گرفته، عایق بالایی در برابر تغییرات دما و صدا می باشند. این عایق کاری در سقف و کف نیز انجام گرفته است.
سوال 12 :چگونه سازه مدولار که زندگی را تسهیل می کند؟
پاسخ :از آنجایی که واحدهای مسکونی مدولار از متریال سبک ساخته شده اند، در برابر زلزله بسیار مقاوم بوده و استقامت آتش بالایی دارند.به لطف این ویژگی ها، واحدهای مسکونی مدولار برای شرایط آب و هوایی و جغرافیایی مختلف مناسب بوده و زندگی را برای شرایط مسکونی تسهیل میکنند. سرعت ساخت و ساز، ملزومات ساده، حداکثر دوام و ایمنی، کیفیت قابل قیاس با نمونه های اروپایی، حمل و نقل راحت و با برنامه ریزی رایگان جز تفاوت های بارز شرکت هوشمندسازه از دیگران می باشد.
سوال 13 :ابعاد واحدهای مدولار چگونه است؟
پاسخ :خانه مدولار در واحدهای استاندارد به ابعاد 3x5.23 و 3x7.8 و 3x10.2 متر، تولید می شوند. خانه های مدولار در شرکت هوشمند سازه در 3 تیپ آماده شده است. این خانه ها با ارتفاع خارجی آن 2.8 متر و ارتفاع خالص داخلی 2.5 متر از ترکیب این واحدهای استاندارد آماده شده است.
سوال 14 :آیا واحد های مدولار در اندازه های سفارشی هم ساخته می شوند؟
پاسخ :به غیر از تیپ های استاندارد تعیین شده، در مواردی آنها به صورت اختصاصی نیز ارائه می گردد. واحدهای جدید می تواند به صورت افقی و عمودی به ساختمان اضافه شود، واحدهای مدولار بصورت افقی بدون داشتن محدودیت در تعداد ساخته می شوند، ولی در راستای عمودی تا سه طبقه ساخته می شوند.
سوال 17 :حمل و نصب خانه های مدولار چگونه انجام می شود؟
پاسخ :پس از ترکیب واحدهای مدول که در کارخانه در یک زمان کوتاه تولید می شود، میتوان درون خانه های مدولار زندگی کرد، هر زمان که شما بخواهید می توانید واحدهای مدولار را نصب، حذف یا به آن اضافه کنید. حمل واحد ها نیز به راحتی با کامیون تا محل مورد نظر انجام می گیرد.
سوال 18 :انتقال خانه های مدولار به جای دیگر امکان پذیر است؟
پاسخ :برای نصب خانه های مدولار نیازی به شناژ نداریم و خانه روی یک سطح صاف که فقط اتصالات آب از آن عبور کرده قرار می گیرد. خانه های مدولار بگونه ای تولید می گردند که بتوان در جای دیگر و مورد استفاده دیگر آنها را بکار برد. من جمله برای کسانی که با تغییر مواضع جغرافیایی شرایط کاریشان تغییر می کند یک راه حل بی عیب و نقض می باشد.
سوال 19 :زیبایی شناسی در خانه های مدولار چقدر رعایت می شود؟
پاسخ :با ترکیبی از زیرساخت های فنی و آزادی های معماری سازه با زیبایی شناسی بالایی تولید شده است. به گونه ای که مواد چوبی مانند روکش چوبی، ترکیب های ساندویچ پنل و سایه نما در نمای آنها استفاده می شود. انتخاب رنگ نیز آزاد است و می توان از رنگ های دلخواه برای سازه استفاده کرد. انتخاب دیوار، سقف و مواد خاکی به صورت قابل جایگزینی در فضاهای داخلی ارائه شده است. تیپ استاندارد بخش حمام و آشپزخانه که در خانه های مدولار مورد استفاده قرار می گیرند از عناصر مهم تعیین کننده طراحی می باشد.
سوال 21 :ایمنی در خانه های مدولار چگونه است؟
پاسخ :در حالی که در سازه های مدولار از مواد و پانل های چوبی استفاده شده است خطر آتش سوزی به حداقل کاهش یافته. برای ساخت آنها از سازه های فولادی استفاده شده است که به صورت سیستم یکپارچه و با استفاده از پیچ و مهره به هم متصل شده اند.
سوال 23 :ساختمان های مدولار برای فروش چگونه عرضه می شود؟
پاسخ :فروش ساختمان های مدولار در شرکت هوشمند سازه آروین آرا در شرایط متقابلا سودمند انجام شده است. که اجازه می دهد تا ما بیشتر و بیشتر به گسترش مشتریان خودپایه و شریک کاری به عنوان یک نتیجه از یک رویکرد کیفی جدید به روند قراردادی هر سال بیشتر و بیشتر تبدیل به نمونه کارها از تامین کنندگان قابل اعتماد و پیمانکاران ساخت و ساز روی آوریم.
سوال 24 :ساختمان های مدولار چگونه عرضه می شود؟
پاسخ :ساختمان های مدولار آماده ساخته شده و همچنین در حال توسعه پروژه های جدید را با توجه به نیاز های فردی خود در شرایط طراحی معماری و سهولت استفاده با قابلیت اطمینان عملکرد شرکت عرضه می کنیم
سوال 25 : نحوه همکاری برای فروش مدولار با شرکت هوشمندسازه چگونه است؟
پاسخ :پروژه های اجرا شده توسط شرکت ما نشان تجربه و منابع لازم برای اجرای هر گونه طرح و اجرا است. شرکت ما تمام نصب و راه اندازی خدمات و گارانتی پشتیبانی فنی با مشاوره رایگان را در اختیار شما قرار می دهد و شما می توانید قیمت فروش ساختمان های مدولار آماده ساخته شده با هزینه کم و به طور مستقیم از شرکت تهیه نمایید و یا با ایمیل درخواست خود را دریافت کنید. ما خوشحال خواهیم شد که شما به عنوان مشتری و شریک ما در سودآوری باشید.
سوال 26 :خانه های مدولار از نظر هزینه چگونه اند؟
پاسخ :اکنون که وضعیت اقتصادی در این کشور و در سراسر جهان باب میل نیست تمام توجه متمرکز بر استفاده از پیشرفت های عملی کسب و کار با کمترین هزینه و بدون از دست دادن کیفیت صورت خواهد گرفت. این امر به حوزه ساخت و ساز سازه های کم هزینه، اما مدرن و انعطاف پذیر مانند ساختمان های پیش ساخته مدولار ختم خواهد شد.
سوال 27 :مزیت های خانه های مدولار چیست؟
پاسخ :از جمله مزیت های این طرح می توان به هزینه ارزان و نصب و راه اندازی سریع نسبت به ساختمان های سنتی و کم بودن هزینه جابجایی اشاره نمود که در مناطق دور افتاده و کلان شهرها برای توسعه ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد. برای کسانی که با شروع یک کسب و کار کوچک به دنبال گسترش هستند می تواند نقطه آغاز خوبی باشد.
سوال 28 :خانه های مدولار برای چه مصارفی پیشنهاد می شود؟
پاسخ :ساختمان های صنعتی، مقرون به صرفه با ضخامت کافی دیوار، مقاوم در برابر سرما و یخ زدگی با بیش از 10 درجه می باشد. مناسب نمایشگاه ها و دفاتر موبایل و موقت نهاد ها، اتاق ابزار، حمام و انبار ساختمان های پیش ساخته مدولار با توجه به عملکرد مورد نیاز خاص و عام با استانداردها و بر اساس تقاضا و ظرفیت مالی مشتری تعیین شده و اجرا خواهد گردید. با در نظر گرفتن تمام تفاوت های ریز و درشت، شما می توانید بر حسب نیاز و پارامتر های مربوطه یک ساختمان با تمامی امکانات لازم در کمترین زمان ممکن داشته باشید.
سوال 29 :استانداردهای خانه های مدولار هوشمندسازه چیست؟
پاسخ :با وجود ظاهر ساده و ارزان قیمت ساخت و ساز، ساختمان های پیش ساخته شرکت ما به طور کامل مطابق با بالاترین استانداردهای خود را در این زمینه، به عنوان ایمنی آتش و محافظت در برابر حوادث و صدمات و همچنین الزامات مورد نیاز برای پاکیزگی محیط زیست است. مقاوم در برابر آب و آتش، و صرفه جویی در زمان و تطبیق پذیری با سازماندهی و اجرا اجازه فرآیند پیچیده را به آسانی خواهد داد.
سوال 1 :ورقه های OSB چیست؟
پاسخ :این ورقه ها از تراشه های چوبی جهت دار با ابعاد و اندازه های مشخص و تحت دما و فشار خاص تولید می شوند و خاصیت آنها سبکی ، استحکام ، ضد رطوبت ، ضد قارچ و کاهنده تبادل حرارت میان فضای داخل و بیرون ساختمان است.
سوال 2 :OSB به چه معنی است و چگونه ساخته می شود؟
پاسخ :(OSB) Oriented Strand Board تخته تراشه جهت دار یک نوع ماده مرکب چوبی است که از پرس کردن تراشه های مستطیل شکل به ضخامت های 0.5 و عرض 20-15 میلیمتر و طول های 100-70 میلیمتر تحت فشار 700Psi در دمای 400درجه فارنهایت و 3/4M کمک بایندرهای ضد رطوبت و ضدآب تولید می گردد.
سوال 3 :خواص ماده مرکب تشکیل دهنده OSB چیست؟
پاسخ :این ماده مرکب با دانسیته 3/74 در جهات طولی و عرضی خواصی یکسان داشته و با مشخصات فیزیکی عالی ضدرطوبت ضد قارچ ضد حشرات سبک وزن و مستحکم است.
سوال 4 :مصارف OSB چیست؟
پاسخ :جهت مصارف ساختمانی پوشش کف پوشش دیوار پوشش سقف تراس در ساختمان های صنعتی LSF کاربرد فراوانی دارد و در کاهش وزن سازه موثر است.
سوال 5 :مزیت استفاده از OSB در ساختمان صنعتی LSF چیست؟
پاسخ :ورق OSB به دلیل وزن سبک نصب آسان خاصیت سطح چسبندگی به مواد عایق و پوشش های نما ضد رطوبت و عایق صدا و حرارت در پروژه های ساختمان های صنعتی LSF و خانه های پیش ساخته جایگاهی ویژه دارد.
سوال 6 :OSB در کف هم به کار می رود؟
پاسخ :این کالا با ضخامت 8-3 اینچ برای مصرف در سقف و دیوار و با ضخامت 19 تا 32 اینچ برای مصرف پوشش در کف به کار می رود.
سوال 7 :OSB در چه شرایطی تولید می گردد؟
پاسخ :دمای 700 درجه سانتی گراد حدود 4 تا 8 دقیقه; پرس گرم به همراه رزین در حدود 204 درجه سانتی گراد; زمان پرس گرم 2.5 تا 8 دقیقه; OSB ضد حشرات ضد قارچ ضد رطوبت; طبق گواهی سلامت (APA 1994)
سوال 1 :نماینده انحصاری NBK آلمان در ایران چه شرکتی است؟
پاسخ :هوشمندسازه نماینده انحصاری NBK آلمان مفتخر است که برای اولین بار در ایران این محصول با کیفیت طبیعی و متنوع را عرضه کرده و انتظار دارد که با پشتیبانی و همکاری معماران و سازندگان خوش ذوق کشور در پیشبرد اهداف خود برای تولید این محصول در ایران اقدام نماید.
سوال 2 :نمای سفالی TERRART چیست؟
پاسخ :کاربری چندمنظوره و تقریبا نامحدود سازه های نمای سفالی TERRART این امکان را فراهم می سازد تا طراحان خلاق ایده های خود را تحقق بخشند.
سوال 3 :تنوع رنگ در نمای سفالی TERRART NBK چگونه است؟
پاسخ :پوشش ساب خورده و لعاب دار TERRART به طور فزاینده به عنوان یک ویژگی طرتحی در معماری معاصر مورد بهره برداری قرار می گیرد. تخصص NBK در فنون ترکیبی پیچیده و روش های پخت عملا این امکان را می دهد که هر رنگی با جزئیات بافت نما هماهنگی داشته باشد.
سوال 4 :امتیاز NBK در طراحی نما چیست؟
پاسخ :فنون ترکیبی پیچیده و روش های پخت در NBK این امکان را داده است که تا در مشاوره با طراحان نماهای خاص در خلق ساختمان های منحصر به فرد مشارکت داشته باشد. به طوری که ما می توانیم هر سفارش رنگی را فراهم سازیم.
سوال 6 :طیف طراحی در نمای سفالی TERRART NBK چگونه است؟
پاسخ :طیف طراحی گسترده از بهترین سطوح صاف آغاز و تا سطوح نقش برجسته مشبک و مستحکم ادامه می یابد. نماهای طبیعی پروفیل های طولی و نماهای جدار نازک تنها بخشی از محصولات استاندارد ما نی باشند.
سوال 11 :طراحی موزائیکی سیستم rain screen چگونه عمل می کند؟
پاسخ :کمکم می کند تا بین فشار هوا در حفره های پشت سازه روکش سفالی و هوای بیرون تعادل و در نتیجه برابرسازی فشار ایجاد شود. آب باران به حرکت در آمده به دلیل روی هم قرار گرفتن اتصالات ( منافذ محافظت شده) و عدم اختلاف فشار، وارد حفره ها نخواهد شد.
سوال 13 :تولیدات سفارشی نمای NBK برای بناهای خاص امکان پذیر است؟
پاسخ :تولیدات سفارشی برای بناهای خاص به صورت سازه هایی با شعاع های متفاوت برا ساختن اشکال منحنی امکان پذیر است. این نوع تولیدات بر اساس مشخصات ارائه شده درخواستی توسط طراح به عنوان سازه انحصاری دست ساز صورت می گیرد.
سوال 14 :سازه های تکی نمای NBK چگونه نصب می شوند؟
پاسخ :کلیه سازه های تکی متصل به هم باید با اتصالات مکانیکی مطابق 18516 Din بخش 3 بند 3.2 ( در مورد گوشه های دو طرفه و در صورت U شکل بودن ، با اتصالات سه طرفه ) روی محل ساخت نصب شوند.
سوال 15 :ارسال و بسته بندی نمای NBK چگونه است؟
پاسخ :NBK به منظور بارگیری و حمل، کلیه سازه های سفالی را در جعبه هایی با دوام یا پالت بسته بندی می کند. تمام قطعات به دقت بسته بندی می شوند و برای اینکه قطعات با هم برخورد نکنند از فیبر و پلی استایرین در لابلای آن ها استفاده می شود. این نوع بسته بندی خسارت را طی حمل و بارگیری در شرایط عادی به حداقل می ساند.
سوال 1 :تکنولوژی قالب تونلی چیست؟
پاسخ :ساخت و ساز با روش قالب تونلی بصورت تمام بتنی با دیوار برشی بتن آرمه می باشد و برای ساختمان های بالای 4 طبقه توجیه اقتصادی دارد.
سوال 4 :زمان ساخت در ساختمان با قالب تونلی چقدر است؟
پاسخ :زمان ساخت : اجرای تک سازی هر بلوک (6 یا 8 واحدی) ظرف دو الی سه ماه امکان پذیر می باشدکه برای پروژه های انبوه بسته به نوع واریانت ها بین 6 تا12 ماه امکان پذیر می باشد .
سوال 7 :روش ساخت قالب تونلی چیست؟
پاسخ :یکی از روشهای مورد استفاده برای اجرای ساختمانهای با سیستم باربر دیوار و سقف بتنی است. نام تونلی به دلیل شکل قالبهای فلزی همزمان دیوارها و سقفهاست. در سیستم تونلی، دیوارها و سقفهای بتن مسلح بهصورت همزمان آرماتوربندی، قالببندی و بتنریزی میشوند. این روش ضمن بالا بردن سرعت و کیفیت اجرا، عملکرد سازهای و رفتار لرزهای مجموعه سازه را به لحاظ یکپارچگی اعضا و اتصالات آنها به نحو چشمگیری بهبود میبخشد.
سوال 8 :مزیت روش قالب تونلی چیست؟
پاسخ :روش قالب تونلی، مانند دیگر روشهای ساخت صنعتی، از چهار مزیت کاهش زمان، کاهش هزینه، ارتقای کیفیت و افزایش ایمنی کارکنان برخوردار است.
سوال 9 :چرا روش قالب تونلی مورد توجه قرار گرفت؟
پاسخ :این سیستم که یکی از بهترین روشهای ساخت و ساز صنعتی است، از ابتدا در کشورهایی که با مشکل زلزله روبرو بودند، مورد توجه قرار گرفت ، در ایران نیز مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن در سال ۱۳۸۷، ساخت سازه به روش قالب تونلی را جز فناوریهای نوین ساخت و ساز در کشور اعلام نمود
سوال 10 :تولید صنعتی ساختمان چه توجیهی دارد؟
پاسخ :امروزه به دلیل افزایش جمعیت و تقاضای روزافزون نیاز به مسکن در کشور و به ویژه در نسل جوان؛ گسترش شهرنشینی؛ لزوم برقراری تعادل بین عرضه و تقاضای مسکن؛ کیفیت پایین شیوههای سنتی ساخت وساز؛ کاهش منابع انرژی و نیاز به صرفه جویی در مصرف و کاهش اتلاف انرژی ساختمان در راستای اصلاح الگوی مصرف؛ بالا بودن قیمت تمام شده مسکن و عدم امکان خرید توسط اقشار ضعیف و متوسط؛ افزایش سرعت احداث مسکن در بازه زمانی کوتاه در جهت تحقق برنامههای میان مدت و بلند مدت دولت؛ افزایش بهرهوری و جایگزین کردن نیروی کار تحصیل کرده؛ استفاده بهینه از منابع و مصالح؛ و زلزله خیزی کشورمان و به تبع آن، ناکارآیی سیستمهای سنتی و متداول در تولید انبوه مسکن، نگرش به سمت سیستمهای صنعتی تولید ساختمان ضروری به نظر میرسد
سوال 11 :روش های ساخت قالب تونلی کدامند؟
پاسخ :الف- سیستم نیمه تونلی: اجرای دیوار با قالب فلزی بالارونده و اجرای با میز پرنده. ب- سیستم تونلی کامل: اجرای دیوار و سقف به صورت همزمان، به کمک قالب تونلی
سوال 12 :مزایای عمده قالب تونلی چیست؟
پاسخ :سرعت و کیفیت اجرای بالا. کاهش کارهای جزئی و همپوشانی فعالیتها. صرفه اقتصادی بیشتر (با درنظرگرفتن سرعت کار) کاهش نیروی انسانی (نسبت به روشهای سنتی) قابلیت آموزش سریع و آسان به نیروی انسان) صرفه جویی در منابع (معدنی، انرژی)
سوال 16 :استهلاک در روش قالب تونلی چگونه است؟
پاسخ :استهلاک کم قالبها (در صورت رعایت برخی نکات در ساخت و بهر هبرداری از قطعات) و در نتیجه، در پروژههای انبوه سازی، میتواند به راحتی از لحاظ هزینه با سیستمهای متداول رقابت نماید.
سوال 17 :از جمله مزایای دیگر روش قالب تونلی چیست؟
پاسخ :آزادی و تنوع در طراحی معماری. استهلاک پایین و عمر طولانی ساختمان در زمان بهره برداری. به کار گیری کم تر نیروی انسانی نسبت به سیستم متداول. انطباق با شرایط و توانمندیهای اجرایی موجود در کشور. کاهش برخی ردیفهای عملیات سفیدکاری، گچ و خاک، نصب در وپنجره، تاسیسات (برق و مکانیک)، دوغاب ریزی پشت کاشی. یکپارچگی مصالح یا اجزای ساختمان و جلوگیری از ایجاد ترکهای حرارتی که بر اثر تغییرات دما در مصالح ناهمگون به وجود میآید.
سوال 18 :مصرف فولاد در روش قالب تونلی چگونه است؟
پاسخ :از آنجا که میزان مصرف فولاد در این روش کمتر از مصرف فولاد در سازههای بتنی متداول برای ساختمانهای بلند است و نظر به این که امکان استفاده از جرثقیل سبب سرعت بسیار زیاد این روش در اجرای ساختمانهای بلند مرتبه میباشد، توصیه میشود از این روش در ساختمانهای بلند مرتبه و سازههای تکرار شونده استفاده شود. از این روش میتوان در ساخت مجموعههای مسکونی و صنعتی در مقیاس گسترده و انبوه، با روشهای تولید صنعتی ساختمان به خوبی استفاده کرد
سوال 1 :سیستم کدکم پروسس به چه معنی است؟
پاسخ :تکنولوژی کدکم با اطلاعات دریافتی برخوردی هوشمندانه دارد به نحوی که انسجام کلی سازه را در نظر گرفته ، بارها را در شرایط واقعی نسبت به سازه اعمال می کند و متناسب با آن مقاطع را به نحوی انتخاب می کند که بتوانند بهترین عملکرد را در مقابل بارهای وارده داشته باشند. بر این اساس ، کلیه عملیات مکانیکی اعم از برش ، پانچ و سوراخ کاری برای عبور تاسیسات مکانیکی و برقی ، پیش بینی شده و توسط دستگاه به طور اتوماتیک ، اعمال می شود. سیستم کدکم ، مهمترین مزیت فنی تولید سازه های LSF در هوشمندسازه است.
سوال 2 :مراحل تولید کارخانه ای به روش کدکم چگونه است؟
پاسخ :در این روش از ساخت وساز نیز مانند سایر سیستمها ، ابتدا نقشه های معماری با فرمت DWG توسط مهندس معمار تهیه می شود. نرم افزارهای قسمت محاسباتی ، قادرند فایلهای DWG معماری را خوانده و به عنوان ورودی فایلهای محاسباتی مورد استفاده قرار دهند .
سوال 3 :سرعت و دقت انتقال اطلاعات به روش کدکم چگونه است؟
پاسخ :به کمک این قابلیت ، سرعت و دقت انتقال اطلاعات به نرم افزارهای محاسباتی افزایش می یابد و در نتیجه مدل سازی سه بعدی سازه در فایل های محاسباتی ، دقیقا منطبق بر نقشه های معماری خواهد بود
سوال 6 :خروجی دیتیلر محاسباتی توسط نرم افزارهای کدکم به کجا منتقل منتقل می شود؟
پاسخ :خروجی دیتیلر محاسباتی توسط نرم افزارهای کدکم به خطوط CNC منتقل می شود. بر این اساس ، کلیه عملیات مکانیکی اعم از برش ، پانچ و سوراخ هایی که برای عبور تاسیسات مکانیکی و برقی مورد نیاز خواهد بود پیش بینی می شود . به این ترتیب ، کلیه دستورات لازم به خطوط تولید منتقل شده است.
سوال 8 :قابلیت های مورد نیاز دستگاه CNC چیست؟
پاسخ :-نیازی به تولید پروفیل Z و U شکل توسط دستگاه موجود نیست. -دستگاه باید قادر به تولید پروفیل های C و C و Sigma همچنین ورق های اتصال باشد.
سوال 9 :پروفیل C چه ابعادی باید داشته باشد؟
پاسخ :مشخصات ابعادی پروفیل C : -ارتفاع جان بین 150 تا 500 میلیمتر; -عرض بال از 50 تا 150 میلیمتر; -طول سخت کننده بال از 25 تا 100 میلیمتر; -طول سخت کننده دوم (پلاس) 15 میلیمتر; -ضخامت پروفیل از 2 تا 6 میلیمتر.
سوال 10 :پروفیل Sigma چه ابعادی باید داشته باشد؟
پاسخ :اتصال End Tab: -عرض قسمت اتصال (W) از 50 تا 100 میلیمتر; -طول قسمت اتصال حداقل 80 درصد ارتفاع مقطع باشد.; -قطر سوراخها (D) از 10 الی 25 میلیمتر; -فاصله سوراخها از هم (S) از 30 تا 75 میلیمتر; -سوراخها در جهت اقفی در وسط عرض قسمت اتصال (W) قرار گیرند.
سوال 11 :مشخصات عمومی پروفیل Sigma چیست؟
پاسخ :-امکان حذف سخت کننده دوم (پلاس) از پروفیل ها موجود باشد. -امکان ایجاد سوراخهایی به قطر 10 تا 25 میلیمتر در هر نقطه از جان و بال در طول پروفیل وجود داشته باشد.
سوال 13 :با ورود ورق به دستگاه چه مراحلی طی می شود؟
پاسخ :ورقه های فولادی پس از ورود به دستگاه خم می شوند . سپس عملیات پانچ به انجام می رسد و محل دقیق اتصالات که به وسیله پیچ ایجاد خواهد شد ، سوراخ کاری شده و نیز محلهای عبور انواع تاسیسات و پروفیل های هم سایز بر روی قطعات ایجاد می شود. اجرای عملیات سوراخ کاری وتعبیه دیمپل یا همان فرورفتگی محل سوراخ توسط دستگاه در سیستم کدکم برای اتصالات پیچ ها ، مزایای مختلفی دارد ؛ قبل از مونتاژ ، نصاب می تواند محل بستن پیچ را یافته و ناظر فنی صحت اجرا را کنترل نماید ، پس از مونتاژ نیز ، پنلها دارای سطوح کاملا صاف بوده و برای عملیاتی نظیر نصب گچبرگ مزاحمتی ایجاد نمی شود.
سوال 14 :عملیات کدگذاری چه نقشی در کنترل کیفیت دارد؟
پاسخ :عملیات کدگذاری و لات نامبر یکی از مهمترین مراحل برای اجرای عملیات مونتاژ قطعات است که در این مرحله به انجام می رسد. سیستم بر اساس برنامه ای که به آن داده شده است ، هر یک از قطعات را کدگذاری می کند تا مرحله مونتاژ قطعات و ساخت پنل با دقت کامل ، بدون خطا و با سرعت به انجام رسد.
سوال 15 :قطعات کی آماده مونتاژ می شوند؟
پاسخ :پس از آن مرحله برش قطعات انجام می شود و قطعات ساخته شده هم اکنون آماده انتقال و دسته بندی برای آغاز عملیات مونتاژ هستند. قطعات بر اساس کدهایی که بر روی آنها حک شده است از یکدیگر تفکیک و دسته بندی می شوند. اینک زمان مونتاژ قطعات و ساخت پنلهاست.
سوال 16 :چرا در سیستم کدکم ضریب خطا نزدیک به صفر است ؟
پاسخ :در ساختار تولید کارخانه ای و با بهره گیری از سیستم کدکم ، به دلیل اینکه ، مسایل از قبل پیش بینی شده است و پیش از اجرای هر مرحله ، تمهیدات آن اندیشیده شده ، امکان به حداکثر رساندن بهره وری ، افزایش سرعت و نیز افزایش کیفیت فراهم است. بر این اساس به دلیل آنکه طراحی و تولید قطعات از طریق نرم افزارهای مهندسی و دستگاه های اتوماتیک انجام می پذیرد ، ضریب خطا نزدیک به صفر است و در نتیجه در مرحله اسمبل کردن قطعات ، با حداقل مشکل مواجه می شویم.
سوال 17 :ویژگی منحصر به فرد سیستم کدکم چیست؟
پاسخ :عبور پروفیل های هم عرض از داخل یکدیگر ، ویژگی منحصر به فردی است که صرفا با بهره گیری از سیستم کدکم امکان پذیر می شود ؛ ظرفیت باربری مقاطع را به شدت افزایش داده و امکان رعایت الزمات آئین نامه ای را فراهم می کند.
سوال 20 :نقش سیستم کدکم در کنترل کیفی چیست؟
پاسخ :در سیستم کدکم وظیفه کنترل کیفی به سیستم محول شده است به نحوی که نرم افزار و سخت افزار به گونه ای طراحی شده اند که در صورت بروز کوچکترین خطا در ضخامت ورقه ها و یا ابعاد قطعات تولید شده ، آلارم می دهند.
سوال 21 :سرعت ساخت احداث ساختمان با سازه های ال اس اف به شیوه کدکم چگونه است؟
پاسخ :به دلیل سبک بودن ساختمانهای LSF ، اجرای فونداسیون ، با صرف مواد کمتر و در زمانی کوتاه تر قابل انجام است.به دلیل پیش بینی و تعبیه سوراخ ها و محلهای عبور تاسیسات ، نصب تاسیسات مکانیکی و لوله ها به سهولت قابل انجام است و سیم کشی و نصب تاسیسات برقی نیز به همین سرعت به اجرا در می آید.
سوال 3 :پروژه شهرک مهرگان مشهد چند فاز دارد و چند واحد مسکونی است؟
پاسخ :این پروژه در سه فاز طراحی شده است. فاز اول آن با حدود 186 واحد مسکونی در سال 1393 و 1394 تکمیل و تحویل شده است. فاز دوم در سال 1395 بخشی تکمیل شده و به فروش رفته است. بقیه فاز دوم و فاز سوم حدود 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
سوال 4 :واحدهای پروژه مهرگان مشهد یه چه شکل ساخته شده اند؟
پاسخ :این واحدهای مسکونی در بلوک های ویلایی دوطبقه شامل همکف و اول ساخته شده اند و دارای زمین به مساحت بین 180 تا 250 متر مربعی هستند و واحدها از دو طرف به خیابان پنجره دارند و بسیار خوش نقشه و آفتابگیرند.
سوال 6 :وضعیت عرصه و اعیان واحد های مسکونی مشهد چگونه است؟
پاسخ :پس از خرید توسط متقاضی و تسویه کامل سند به نام مشتری صادر می گردد و اگر تمایل داشته باشد سند زمین را هم دریافت کند مبلغ 15 میلیون تومان نیز بابت سند زمین پرداخت و سند زمین را هم دریافت خواهد کرد.
سوال 7 :تخصص و توانایی سازنده پروژه واحدهای مسکونی مشهد چیست؟
پاسخ :شرکت هوشمندسازه به عنوانیکی از برترین شرکت های صنعتی ساز در ایران و انبوه ساز ساختمان های LSF بیشترین توجه خود را معطوف به کیفی سازی نموده است و در تمامی مراحل تولید ، این کیفیت است که حرف اول را می زند. به کار گیری سیستم کدکم ، بیش از هر عامل دیگری ما را ، به شرکتی منحصر به فرد در سیستم احداث ساختمانهایLSF تبدیل کرده است، ما با پیاده سازی تکنولوژی روز دنیا در خطوط تولید کارخانه خود ، فرایند تولید قطعات و پنل ها را از روش سنتی و آهنگری خارج کردیم و به روشی مبدل ساخته که طی آن ، محاسبات و تولید سازه توسط نرم افزارهای پیشرفته انجام شده و خطاهای انسانی به حداقل رساندیم.
سوال 8 :سازه های به کار رفته در واحدهای مسکونی پروژه مشهد چیست؟
پاسخ :سیستم CAD/CAM، مهمترین مزیت فنی تولید سازه های LSF در هوشمندسازه است. به کار گیری سیستم CAD/CAM، بیش از هر عامل دیگری هوشمند سازه را به شرکتی منحصر به فرد در سیستم احداث ساختمان هایLSF تبدیل کرده است. با این روش ساختمان صنعتی ال اس اف سبک ضدزلزله مدرن و قابل انعطاف است. .
سوال 9 :وضعیت فعلی واحدهای مسکونی مشهد چگونه است؟
پاسخ :پروژه در 250 بلوک دو طبقه بصورت ویلایی و در زمین های حدوداً 170 تا 266 متری و دارای حیاط مستقل اجراء شده است.از این مقدار تعداد 200 واحد آن به متقاضیان واجد شرایط در حال واگذاری بوده و تعداد 300 واحد آن در حال آماده سازی و تکمیل می باشد و واگذاری آن به صورت قطعی و با سند شش دانگ خواهد بود تا در اختیار سایر متقاضیان قرار گیرد.
سوال 10 :وضعیت دسترسی محلی پروژه شهرک مهرگان شرکت هوشمندسازه چگونه است؟
پاسخ :در حال حاضر. در محل پروژه دسترسی به امکانات شهری از قبیل درمانگاه، مدرسه، نیروی انتظامی، شهرداری، ایستگاه اتوبوس و تاکسی و غیره بسیار مناسب می باشد و با وجود مراکز خرید مناسب نیاز متقاضیان از نظر تأمین مایحتاج عمومی در محل مرتفع می گردد.
سوال 12 :نحوه ساخت واحدهای مسکونی پروژه مهرگان مشهد چگونه است؟
پاسخ :پروژه در 250 بلوک دو طبقه بصورت ویلایی و در زمین های حدوداً 170 تا 266 متری و دارای حیاط مستقل اجراء شده است.از این مقدار تعداد 200 واحد آن به متقاضیان واجد شرایط در حال واگذاری بوده و تعداد 300 واحد آن در حال آماده سازی و تکمیل می باشد و واگذاری آن به صورت قطعی و با سند شش دانگ خواهد بود تا در اختیار سایر متقاضیان قرار گیرد. واحدهای پروژه به مساحت حدود 80 مترمربع و در دو طبقه مجزا اجراء گردیده که هر واحد دارای دو اتاق خواب می باشد.
سوال 13 :امکانات واحدهای مسکونی پروژه مهرگان مشهد چیست؟
پاسخ :کف واحدها سرامیک و پوشش دیوارها کاغذ دیواری ایرانی است. هر واحد دارای آب ،برق و گاز مستقل می باشد .کاشی و سرامیک آشپزخانه و سرویس ها درجه یک ایرانی ،کلیه درب ها HDF و واحدها دارای کانال کشی کولر با درب و پنجره UPVC دو جداره و کلید و پریزها از نوع دلند و لوازم بهداشتی چینی کرد و شیرآلات از نوع اهرمی استاندارد می باشد و حیاط خلوت ها و حیاط دارای دیوارکشی با پوشش سیمانی و کف موزائیکی با درب فلزی ماشین رو و در باز کن برقی می باشد.
سوال 14 :مراحل خرید پروژه مشهد به روش اینترنتی چگونه است؟
پاسخ :پس از وارد شدن به منوی فروش 1- بررسی کامل پروژه و انتخاب واحد مورد نظر 2- پر کردن فرم ثبت نام روي سايت و دریافت نام کاربری و رمز عبور . 3- وارد شدن به صفحه شخصی و تکمیل اطلاعات فردی مورد نیاز برای قرارداد . 4- پرداخت وجه از طريق واريز به حساب بانکي به حساب شماره 0106411592000 بانک ملي شعبه ناصر خسرو بنام شرکت مهندسين شرکت هوشمند سازه آروين آرا 5- ورود مجدد به صفحه شخصی و ارسال فیش بانکی و تاييد قرارداد خريد و ثبت نهايي.
سوال 19 :اقساط واحد های طبقه اول پروژه مهرگان مشهد چگونه است؟
پاسخ :نحوه پرداخت اقساط واحد های طبقه اول با قیمت 92 میلیون و پانصد هزار تومان : پیش پرداخت: 10 میلیون تومان - قسط اول دو ماه بعد از قرارداد: 15 میلیون تومان - قسط دوم پنج ماه بعد از عقد قرارداد: 10 میلیون تومان - قسط سوم نه ماه بعد از عقد قرارداد: 8.5 میلیون تومان - هنگام تحويل دوازده ماه بعد از قرارداد: 4.5 میلیون تومان - هنگام تنطيم سند هجده ماه بعد از قرارداد: 4.5 میلیون تومان.
سوال 20 :اقساط واحد های طبقه دوم پروژه مهرگان مشهد چگونه است؟
پاسخ :نحوه پرداخت اقساط واحد های طبقه دوم با قیمت 87 میلیون و پانصد هزار تومان : پیش پرداخت: 10 میلیون تومان - قسط اول دو ماه بعد از قرارداد: 10 میلیون تومان - قسط دوم پنج ماه بعد از عقد قرارداد: 10 میلیون تومان - قسط سوم نه ماه بعد از عقد قرارداد: 8.5 میلیون تومان - هنگام تحويل دوازده ماه بعد از قرارداد: 4.5 میلیون تومان - هنگام تنطيم سند هجده ماه بعد از قرارداد: 4.5 میلیون تومان.
سوال 2 :تعداد واحدهای پروژه شاهرود چقدر است؟
پاسخ :تعداد واحدها: در پروژه مذکور 500 واحد می باشد که از این تعداد 276 واحد احداث شده که تعداد 48 واحد آن جهت واگذاری در مرحله اول واگذار شده است.
سوال 4 :پروژه شاهرود به چه شکل و با چه سازه ای ساخته شده است؟
پاسخ :واحدهای پروژه شاهرود همگی دو خوابه دارای پارکینگ مشخصی در فضای باز با جانمایی طبق نقشه های پیوست است. بلوک ها سه طبقه با نمای سنگ تراورتن و فایبرسمنت دارای آب، برق و گاز با سازه ضدزلزله LSF می باشد.
سوال 7 :مشخصات کامل واحدهای مسکونی پروژه شاهرود چیست؟
پاسخ :نوع اسکلت: ال اس اف تعداد طبقات: 3 طبقه تعداد واحد در هر طبقه: 4 واحد 2 خوابه پوشش سقف: شیروانی ( ساندویچ پنل به رنگ کرم روشن ) متراژ واحدها: 85± متر مربع نما: تا ارتفاع 3.2 متری سنگ تراورتن قهوه ای و سپس پلنگ با ترکیب رنگ ( کرم، قهوه ای )
سوال 8 : مزایای واحدهای مسکونی پروژه شاهرود از نظر موقعیت قرار گرفتن آن کدامند؟
پاسخ : 1- در ضلع شرقی و چسبیده به پروژه واحدهای تجاری و خدماتی شهرک فدک وجود دارد که شامل: نانوایی، درمانگاه، سوپرمارکت و .... می باشد. که در حال انجام می باشند. 2- در ضلع غربی پروژه سایت نیروی انتظامی و مسجد شهرک فدک به همراه فضای سبز نیز می باشد. 3- پروژه در داخل شهر و نزدیک به ورودی شهر از سمت تهران می باشد. 4- فاصله پروژه تا مرکز شهر ( فلکه مرکزی ) 3 کیلومتر نیز می باشد. 5- کلیه خیابان های اصلی آسفالت
سوال 10 :مراحل خرید واحدهای مسکونی پروژه شاهرود چیست؟
پاسخ :مراجعه به سایت khanehaval.com و سپس : 1- بررسی کامل پروژه و انتخاب واحد مورد نظر 2- پر کردن فرم ثبت نام روي سايت و دریافت نام کاربری و رمز عبور . 3- وارد شدن به صفحه شخصی و تکمیل اطلاعات فردی مورد نیاز برای قرارداد . 4- پرداخت وجه از طريق واريز به حساب بانکي به حساب شماره 0106411592000 بانک ملي شعبه ناصر خسرو بنام شرکت مهندسين شرکت هوشمند سازه آروين آرا 5- ورود مجدد به صفحه شخصی و ارسال فیش بانکی و تاييد قرارداد خريد و ثبت نهايي.
سوال 4 :مشخصات واحدهای مسکونی پروژه لوشان چیست؟
پاسخ :مساحت واحدها: تقریبی 80 مترمربع در زمین 200-160 متری می باشد. که همگی دو خوابه دارای پارکینگ مشخصی در حیاط به صورت ویلایی و دو طبقه است. ویلاها دو طبقه با نمای سنگ تراورتن و سیمان یا آجر یا فایبرسمنت دارای آب، برق و گاز با سازه ضدزلزله LSF می باشد.
سوال 9 :مراحل خرید واحدهای مسکونی پروژه لوشان چگونه است؟
پاسخ :پس از مراجعه به سایت خانه اول : http://khanehaval.com باید این مراحل انجام شود: 1- بررسی کامل پروژه و انتخاب واحد مورد نظر 2- پر کردن فرم ثبت نام روي سايت و دریافت نام کاربری و رمز عبور . 3- وارد شدن به صفحه شخصی و تکمیل اطلاعات فردی مورد نیاز برای قرارداد . 4- پرداخت وجه از طريق واريز به حساب بانکي به حساب شماره 0106411592000 بانک ملي شعبه ناصر خسرو بنام شرکت مهندسين شرکت هوشمند سازه آروين آرا 5- ورود مجدد به صفحه شخصی و ارسال فیش بانکی و تاييد قرارداد خريد و ثبت نهايي.
سوال 1 :سازه فولادی سرد نورد چگونه سازه ای است؟
پاسخ :این نوع سازه دارای اسکلت به مانند سازه های فولادی متداول دارای تیر و ستون و بادبند و ... میباشد با این تفاوت که در ساخت اسکلت آن به جای استفاده از پروفیل های گرم نورد شده کارخانه های فولاد و یا تیر ورق های دست ساز از پروفیل هایی با جنس ورق فولاد گالوانیزه که توسط دستگاه های CNC در اشکال و اندازه های مورد نیاز تولید میگردند استفاده میشود.
سوال 2 :مزیت های سازه های فولادی سرد نورد بر سازه های فولادی متداول چیست؟
پاسخ :1- افزایش سرعت در هر سه مرحله ساخت، مونتاژ و نصب اسکلت. 2- حذف کامل جوش از مراحل ساخت پروفیل و به حداقل رساندن آن در اتصالات که سبب حذف اشکالات احتمالی ناشی از معایب جوشکاری و در نتیجه افزایش کیفیت سازه میگردد. 3- کاهش پرت مصالح به حداقل ممکن و به دنبال آن کاهش هزینه ساخت به سبب تولید پروفیل در طولهای دقیق مورد نیاز. 4- کاهش قابل توجه خطای انسانی در نتیجه مکانیزه کردن تولید پروفیل ها و اتصالات. 5- کاهش وزن اسکلت به سبب قابلیت دستگاه CNC در تولید پروفیل ها در ابعاد و ضخامت مورد نیاز که ما را از استفاده از پروفیل بزرگتر از مقدار مورد نیاز که در سازه های فولادی متداول به سبب محدودیت موجودی بازار معمول است بی نیاز میکند. 6- امکان ترکیب این سازه با سازه های فولادی گرم نورد. 7- امکان تولید دیوارهای داخلی و بیرونی با این سیستم و حذف مصالح بنایی در دیوارها. 8- حذف کارخانجات تولید سازه های پیچ و مهره ای با پروسه تولید تیر ورق. 9- اطمینان کامل از انطباق طراحی با اجرا و الزامات آیین نامه ای.
سوال 3 :کاهش قابل ملاحظه فولاد مصرفی و افزایش ایمنی سازه تا چه حد است؟
پاسخ :هم اینک با استفاده از مقاطعC-Section ، صرفه جوئی در مصرف فولادبا روش هایCAD/CAM حدود 35% می باشد که با تغییر تکنولوژی به ∑-Section این صرفه جوئی تا 60% نیز امکان پذیر خواهد بود. لازم بذکر است مقاطع سرد نورد شده سنگین در آینده نزدیک جایگزین مقاطع گرم نورد در کارخانجات ذوب فلزات خواهد شد و تولید پروفیل با مقطع متغیر به کمک ماشین آلات CNC در کنار کاهش قابل ملاحظه وزن سازه ، خطا های محاسباتی ، تولیدی و اجرائی را در پروژه های ساختمانی به حداقل خواهد رساند.
سوال 4 :تفاوت سازه های فولادی سرد نورد با سازه های LSF در چیست؟
پاسخ :تفاوت اساسی موجود بین این دو سیستم این است که سازه هایLSF بار ثقلی توسط دیوارهای باربر تحمل میگردد در حالی که در سازه های فولادی سرد نورد به مانند سازه های متداول قاب سه بعدی شامل تیر و ستون این وظیفه را به عهده دارند. در ادامه برخی از تفاوتهای دیگر این دو سیستم را مشاهده میکنید.
سوال 7 :جهت طراحی سازه از چه نرم افزاری استفاده شده است ؟
پاسخ :جهت طراحی سازه از نرم افزار SAP استفاده شده است لیکن از آنجا که این نرم افزار قادر به طراحی سازه های سردنورد با پروفیل های غیر از c شکل نیست لذا ابتدا با استفاده از نرم افزار CFS پروفیل های غیر C شکل مدل شده و سپس طبق ایین نامه AISI مشخصات موثر (از قبیل مساحت موثر و ....) بدست می آید. سپس مقادیر بدست آمده بصورت general section در نرم افزار SAP وارد شده و طراحی میگردند.
سوال 8 :مشخصات دیگر طراحی سازه فولادی سرد نورد شده چه هستند؟
پاسخ :سیستم باربر جانبی در هر دو جهت بادبند همگرا میباشد; همه اتصالات به استثنای تیر پپاگرد پله و تیرهای کنسولی مفصلی هستند; جهت بارگذاری زلزله از آیین نامه Eurocode8 2004 و تحلیل طیفی استفاده گشته است; از دو نوع پروفیل C و sigma جهت طراحی این سازه استفاده شده است; پروفیل تمامی تیرها و تیرچه ها C شکل هستند; پروفیل تمامی بادبندها دوبل C هستند; پروفیل تمامی ستونها دوبل Sigma میباشد; جهت طراحی اعضای C شکل از طراحی سرد نورد نرم افزار و جهت اعضای سیگما که بصورت general section مدل شده اند از طراحی فولادی نرم افزار استفاده شده است; طراحی سرد نورد طبق آیین نامه AISI و طراحی فولادی طبق آیین نامه AISC صورت گرفته است; طراحی اتصالات طبق آیین نامه AISI و مبحث دهم مقررات ملی ساختمان میباشد.
سوال 12 :مراحل ساخت ساختمان مسکونی 15 طبقه با سازه فولادی سردنوردشده چگونه است؟
پاسخ :در ادامه روند کار اقدام به طراحی سازه یک ساختمان مسکونی 15 طبقه با پلان معماری مشابه پروژه های قبلی و زیربنای 303 متر مربع در هر طبقه شده است که دارای مشخصات ذیل میباشند: به جای بادبند از دیوار برشی استفاده شده است. پروفیل ستون ها که در دو پروژه قبلی دوبل سیگما بود در این پروژه به ستون صلیبی تغییر یافته که از اتصال 6 پروفیل C شکل ایجاد میشود. وزن فولاد این سازه بدون احتساب میلگرد دیوارهای برشی 160 تن (معادل 35 کیلوگرم بر مترمربع) میباشد.:
سوال 13 : مبنای طراحی سازه فولادی سردنورد بر اساس کدام یک از آیین نامه های معتبر ملی و بین المللی است؟
پاسخ :•این سازه با استفاده از پروفیل های ساخته شده از ورق گالوانیزه که با نورد سرد شکل داده شده اند ساخته میشود. از آنجا که هیچکدام از نرم افزارهای متداول قادر به طراحی سازه های سردنورد (با پروفیل های غیر از c شکل) نیستند لذا ابتدا با استفاده از نرم افزار CFS و طبق ایین نامه AISI مشخصات موثر (از قبیل مساحت موثر ....) بدست می آید. سپس مقادیر بدست آمده بصورت general section در نرم افزار E-tabs وارد شده و طبق آیین نامه AISC LRFD 93 طراحی میگردند. دیوارهای برشی نیز طبق آیین نامه ACI 318-08 طراحی میشوند.ضمنا جهت طراحی اتصالات نیز از آیین نامه AISI استفاده میشود.
سوال 18 :نحوه طراحی و اجرای اتصالات در سیستم سازه سردنورد چگونه است؟
پاسخ :در این سیستم امکان استفاده از انواع اتصالات پیچی و برخی اتصالات جوشی متداول وجود دارد. علاوه بر آن امکان ایجاد دو نوع اتصال منحصر به فرد نیز در این سیستم موجود است که در اولی در انتهای تیر دو بال پروفیل توسط دستگاه بریده شده و جان باقیمانده خم میگردد و به وسیله پیچ به عضو دیگری اتصال می یابد و در نوع دوم قسمتی از جان پروفیل از سه طرف بریده شده و به بیرون خم میشود به نحوی که امکان اتصال آن به اعضای عمود بر عضو موجود باشد.
سوال 1 :سایت خانه اول چگونه سایتی است؟
پاسخ :این سایت با هدف عرضه پروژه های بزرگ و کاملا اقتصادی در موقیت های بسیار عالی و با تکنولوژی بالا در سراسر کشور توسط انبوه سازان صنعتی ساختمان راه اندازی شده است. از این طریق متقاضیان واقعی مسکن می توانند با بررسی اطلاعات جامع و کامل پروژه ها نسبت به انتخاب و خرید بی واسطه با فروشندگان اقدام نمایند و در موعد مقرر واحدهای مسکونی خود را تحویل بگیرند. امیدواریم این اقدام منجر به حذف واسطه های غیرضروری بین انبوه سازان صنعتی مسکن و متقاضیان واقعی آن در سراسر ایران اسلامی مان باشد.
سوال 2 :چه مواردی در سایت خانه اول ارائه می شود؟
پاسخ :همچنین در این سایت کلیه آگهی های فروش رهن و اجاره و مشارکت در ساخت و پیش فروش و حتی درخواست معاوضه و درخواست ملک توسط اشخاص و سازمان ها و مشاوران املاک درج می گردد و می تواند فرصت خوبی برای متقاضیان ملک در انواع مختلف باشد تا بی واسطه و به سرعت نیاز خویش را در این سایت بیابند و با آگهی دهند ه مستقیم در ارتباط قرار گیرند.
سوال 3 :شرایط همکاری با سایت خانه اول چگونه است؟
پاسخ :سایت خانه اول به عنوان پلی ارتباطی بین مشاورین املاک و مشتریان در زمینههای خرید و فروش آپارتمان ، رهن و اجاره آپارتمان و پیشفروش آپارتمان (خانه ، ویلا، آپارتمان ، زمین ، باغ ، مغازه ، کارگاه ، سوله و ...) در تمامی استانها و شهرهای کشورفعالیت میکند. عزیزانی که قصد همکاری با شرکت خانه اول را دارند میتوانند به صورت بازاریابی (حضوری - اینترنتی - تلفنی) با پورسانتی عالی با ما همکاری داشته باشند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از میزان پورسانت ها لطفا با ما تماس بگیرید.
سوال 5 :خرید اینترنتی واحد مسکونی وجود دارد؟
پاسخ :در سایت خانه اول تا کنون بیش از 90 واحد مسکونی از طریق اینترنتی فروخته شده است که مربوط به واحدهای مسکونی پروژه شهرک مهرگان مشهد شرکت هوشمندسازه بوده است.
سوال 7 :شرایط همکاری با مشاوران املاک در سایت خانه اول چگونه است؟
پاسخ :سایت خانه اول به عنوان پلی ارتباطی بین مشاورین املاک و مشتریان در زمینههای خرید و فروش آپارتمان ، رهن و اجاره آپارتمان و پیشفروش آپارتمان (خانه ، ویلا، آپارتمان ، زمین ، باغ ، مغازه ، کارگاه ، سوله و ...) در تمامی استانها و شهرهای کشورفعالیت میکند. عزیزانی که قصد همکاری با شرکت خانه اول را دارند میتوانند به صورت بازاریابی (حضوری - اینترنتی - تلفنی) با پورسانتی عالی با ما همکاری داشته باشند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از میزان پورسانتها لطفا با ما تماس بگیرید. همچنین مشاورین املاکی که تمایل دارند با سایت خانه اول همکاری داشته باشند، در صورت دارا بودن شرایط زیر، درخواست همکاری خود را در بخش تماس با ما ثبت کنند تا مورد بررسی قرار گیرد. 1 - داشتن جواز کسب معتبر 2 - تسلط به املاک منطقه 3 - دفتر معاملاتی فعال
سوال 8 :ثبت آگهی در سایت خانه اول چگونه است؟
پاسخ :در سایت خانه اول می توانید هر نوع آگهی ازجمله فروش رهن و اجاره معاوضه و یا درخواست ملک مربوط به کلیه املاک مثل خانه آپارتمان زمین ویلا اداری و تجاره و غیره را ثبت نمایید.